Tesettür Gömlek

Tesettür Gömlek

Uzun tunik tarzı, kısa, bağlamalı ve etek üstü gömlek çeşitlerinin hepsi isteğe göre değişkenlik göstermektedir. Özellikle uzun model ve siyah gömlek ve beyaz gömlek renk seçenekleri zevke göre değişir. Uzun kollu olan tesettür gömlek modelleri şık tasarımlarıyla göz önünde olmaya devam ediyor. Birbirinden kullanışlı ve kaliteli kumaşlardan dikilen en güzel tesettür gömlekler hanımların içine sinecek.

Bluz Gömlekler

Her bedene göre yer alan bluz gömlekler düğmeli veya düz olarak satıştadır. Özellikle düğmeli bluz gömlekler yaz aylarında rahat kullanımlarıyla daha çok tercih edilir. Önden veya arkadan düğmeli tesettür gömlek çeşitleri her renkten isteğe göre hazırlanır. Bluz ve gömleklerinizi etek ile veya kumaş pantalon ile kombin yapabilirsiniz. Üretimi gerçekleştirilen tüm düğmeli gömlekler pot yapmadan net görünüşü ile çok beğeniliyor. Pırıltılı veya sade tarzları ile de tercih edilen tesettür gömlekler bol tarzlarıyla da tercih ediliyor. Spor giyinmeyi seven tesettürlü hanımlar için hazırlanan bu düğmeli gömlekler çok yakışıyor. 

Yazlık Gömlekler

Yaz aylarında tesettürlü hanımlar için en çok tercih edilen kıyafetler arasında gömlekler gelmektedir. İnce ve pamuklu gömlekler hafifve serinlik tercihi ile sıklıkla kullanılan gömlekler kumaş pantalon ile kombinlendiğinde ise ortaya şahane takımlar çıkıyor. Beyaz Bluz gömlekler yine yaz aylarının vazgeçilmez tercihleri arasında. Pamuklu olarak tercih edilen bu gömlekler terin emme ile birlikte vücuttaki rahatsızlık hissini de ortadan kaldırır. Son olarak en çok tercih edilen gömlek çeşidi ise viskondur. Viskon kumzaşlı gömlekler  dayanıklı ve esnek yapısı ile en çok tercih edilen çeşitler arasındadır. Yaz aylarının gelişini belli eden renk renk gömlekler ile yazın tadını çıkarabilirsiniz. 

Bağlamalı En Güzel Gömlekler

Üst giyim grupları içinde en fazla seçilen tarz gömleklerdir. Özellikle düz ve bağlamalı tesettür gömlekler ferahlatıcı kumaş tarzlarıyla çok beğeniliyor. Muhafazakar giyimde belden kuşaklı bağlama gömlekler bol duruşu ile özellikle günlük hayatta daha çok kullanılır. Belden bağlamalı gömlekler uzun veya kısa tarzları ile çok çeşitlidir. İnce işlemeli veya spor modelleriyle dikkat çeken tesettür gömlekler yaz ve kış aylarına özel renk seçenekleri ile satışta olmaya devam eder.

Davetlerde En Şık Gömlekler

Tesettür gömleklerde özel davetlere uygun olan modeller de yer alır. Özellikle boncuklu, payetli ve pırıltılı gömlekler tesettür dünyasının ilk sırasındadır. Davetlerde ve özel gecelerde kullanılan şık tesettür gömlekler farkını gösteriyor. Uzun ve normal standartlarda üretilen modern parlak tarzda gömlekler düğmeli veya düz olarak göze çarpar. Hafif ve sade kumaş tarzları ile üretimi yapılan her tesettür gömlek çeşitleri online satış sitesinde satışa hazırdır.

Tunik Tarzda Modern Gömlekler

Gömlek tarzlarında en çok satılan ve en çok seçilen tunik tesettür gömlekler yaz aylarında açık renkleriyle tüm pantolonların üzerinde çok şık görünür. Dizlere kadar inen kumaşlar her bedene uygun olan modelleriyle fark yaratır.  Tunik tesettür gömlekler karpuz kol modelleri için online siteye hemen erişim sağlayarak hemen sepete ekleyin. Orvada tesettür giyim ile en kaliteli kumaşlardan en güzel tesettür gömleklere. Tesettür gömlek çeşitleri hanımların tarzına göre değişkenlik gösterir. Klasik veya spor giyinen tesettür hanımlar için tasarlanan gömlek modelleri son zamanlarda çok çeşitli olup hemen hanımlara gönderilir. 

Çizgili Gömlek Modelleri

Çizgili tesettür gömleklerle günlük yaşamınıza tazelik katın. Yatay veya dikey modelleriyle hazırlanan tesettür gömlek çeşitleri en uygun fiyat aralıklarıyla ilgili firmanın sitesinde yer alır. Tesettür giyimde gömlekler çok geniş yer tutar. Her zaman kurtarıcı niteliğinde olan tesettür gömlekler muhafazakar hanımların yanındadır. XL Beden tesettür gömleklerde çizgili gömlekler oldukça rövanşta

Tesettür Gömlek Fiyatları

Gömlek modelleri muhafazakar giyim tarzına çok uygun olduğu için yaz aylarının  sıkça tercih edilen vazgeçilmezidir. Tesettür bluz ve tesettür gömlek fiyatları gömleğin cinsine yapısına göre değişkenlik gösterir. Yaz ayı kampanyalarında gömlek fiyatlarındaki indirimi takip etmek sosyal medya üzerinden Orvada Giyimi takip edebilir ve orvada.com sayfasından internette keyifle alışveriş yapabilirsiniz.